U gradu počela obnova saobraćajnica

Oštećene saobraćajnice u više ulica na užem gradskom području biće temeljno obnovljene ovih dana, rekao je načelnik Odjeljenja za saobraćaj i puteve Slaviša Sandić.
On je istakao da se trenutno radi u samom centru grada, tačnije u Ulici Ivana Franje Jukića koja je u znatnoj mjeri bila oštećena.

– Banjalučani mogu vidjeti da se trenutno sanira kompletna saobraćajnica u Ulici Ivana Franje Jukića u centru grada, a sa njenom sanacijom smo morali sačekati dok se ne završi izgradnja stambeno-poslovnog objekta u ovoj ulici. Sada se postavlja potpuno novi asfaltni sloj, a biće urađen i dio trotoara – rekao je Sandić.
Napomenuo je da je u toku je zamjena i asfaltnog sloja na saobraćajnici u Ulici Trive Amelice, a nakon toga će uslijediti i izgradnja montažne kružne raskrnice kod nekadašnje “Mljekare”.

– U Krfskoj ulici, prije postavljanja montažnog kružnog toka, zamijenićemo asfalt na tom dijelu saobraćajnice. Predviđeno je, kroz investiciono održavanje, da saniramo i saobraćajnicu u Ulici Blagoja Parovića na Tunjicama, koja je u značajnoj mjeri oštećena. U Ulici carice Milice u Obilićevu, na potezu od Klinike za psihijatriju do Doma zdravlja Obilićevo, planiramo zamijeniti asfalt na saobraćajnici i na trotorarima, a radove očekujemo i u Grčkoj ulici – obrazložio je Sandić.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI