U Dragočaju pronađen skelet ženske osobe

U šumi u banjalučkom naselju Dragočaj pronađen je skelet nepoznate ženske osobe.

Ljudske ostatke pronašao je mještanin Petar Ćosić, koji je odmah obavijestio policiju.

Portparol Policijske uprave Banjaluka Marija Markanović izjavila je za Srpskainfo da su policijski službenici 14. jula postupili po zaprimljenoj prijavi i izvršili uviđaj u Dragočaju, gdje su pronađeni skeletni ostaci.

– O navedenim okolnostima upoznat je dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, a rad na identifikaciji skeletnih ostataka je u toku – objasnila je portparol Policijske uprave Banjaluka.

Portparol Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Maja Đaković Vidović izjavila je da je tužilac koji rukovodi istragom zatražio od Zavoda za sudsku medicinu da izvrši forenzičko-antropološku analizu skeletnih ostataka, koji su pronađeni u Dragočaju.

Misterizna smrt, kao i identitet nepoznate žene trebali bi biti rasvijetljeni nakon istrage kojom rukovodi Okružno javno tužilaštvo Banjaluka.

– Prošao sam sva ratišta, vidio sam sve u životu, ili sam barem mislio da sam vidio sve, ali ovo što sam pronašao u šumi toliko me šokiralo da sam jedva došao kući taj dan – ispričao je za Srpskainfo vidno potreseni Ćosić.

Detalje u vezi misteriozne smrti koja je šokirala mještane, kao i svjedočenje Ćosića, koji je pronašao skelet, pročitajte u sutrašnjem “EuroBlicu”.

Izvor: Srpskainfo

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: