U Boriku je sinoć pobijedila košarka

Umjesto prvotimaca Borca koji su u “štrajku” na parket su izašle mlade snage Banjalučana i pokazale koliko im znači dres Borca. Ovom “velikom” pobjedom košarke, Borac je i teoretski potvrdio osvajanje najmanje trećeg mjesta na kraju ligaškog dijela sezone.

Ekipa Borca, sačinjena od četiri seniora, četiri juniora i jednog kadeta, savladala je sinoć u utakmici 20. kola Prve lige Republike Srpske, ekipu višegradske Varde HE rezultatom 71:70.

Na raspolaganju za sinoćnju utakmicu, strušni štab je imao samo četiri seniora (Vanja Samardžić, Dejan Barbarez, Jovica Kecman i Sergej Pucar) kojima je priključeno četvoro juniora i jedan kadet (Daniel Labus, Milan Popržen, Danilo Vukajlović, Matej Milojević i Aleksa Savić).

Standardni prvotimci su u štrajku!

U subotu, u popodnevnim časovima, saopštenjem za javnost oglasili su se članovi seniorskog tima Borca, koji su u svom dopisu pojedinim predstavnicima medija iznijeli 5 zahtjeva koji treba da budu ispunjeni kako bi nastupili na utakmici sa Vardom HE, ali i na svim ostalim do kraja takmičarske sezone. 

U posljednjem gostovanju u ligaškom dijelu sezone, Borac će narednog vikenda gostovati u Foči ekipi Sutjeske.

Foto: Borac-sport

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI