U Banjaluci takmičenje najboljih frizera iz regiona

Na prvenstvu koje će biti održano u Banjaluci u martu priliku da ukrste svoje makaze imaće frizeri iz cijele Bosne i Hercegovine, ali i Crne Gore, Srbije i Hrvatske. Ko pravi najbolje svadbene frizure, ko najbolje šiša muškarce, a ko žene Banjalučani će saznati 11. marta, kada će biti održano Otvoreno prvenstvo frizera BiH.

Ovo nesvakidašnje takmičenje u Banjaluci se organizuje po drugi put, a do sada je prijavljeno mnogo takmičara iz cijele BiH, Crne Gore, Srbije i Hrvatske, kao i škole iz gore navedenih zemalja, zatim mnoge kozmetičke kuće.

Osim takmičarskog duha i dobre zabave, organizatori napominju da je cijela manifestacija i edukativnog karaktera.

Bitno je da se mladi ljudi druže i uče nove stvari, a sve to će imati priliku na ovom takmičenju, jer organizujemo i edukativne seminare. Naši frizeri već 15 godina odlaze na takmičenja u Čikago, Milano, Pariz, ali redovno i u gradove regiona, te nam je drago da takmičenje organizujemo i ovde – rekla je predsjednica Udruženja frizera i kozmetičara Grada Banjaluka Dragica Arsić.

Ovo udruženje je i organizator takmičenja, a nesvakidašnja manifestacija će biti održana u Banskom dvoru sa početkom u 10 časova.

Izvor: EuroBlic

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI