Traže se novinari, snimatelji, grafičari, blogeri….

DEPO grupacija uskoro pokreće veliki multimedijalni projekat u okviru kojeg će biti i ambiciozna televizija infomativnog i zabavnog profila. Zbog toga traži i ambiciozne TV novinare, grafičke dizajnere, montažere, stručnjake za TV i digitalni marketing, te nudi saradnju blogerima, vlogerima, You Tuberima i drugim kreativcima digitalnog profila iz cijele BiH i regiona.

DEPO grupacija trenutno se nalazi u fazi priprema za start nove informativno-zabavne TV stanice, koja će se emitirati putem kablovskih i IPTV operatera u BiH, ali i putem video streama, kao i vlastitog i partnerskih Video on Demand servisa.

Nova TV stanica imat će informativni i zabavni TV program i bit će fokusirana na podukciju domaćih TV ali multimedijalnih sadržaja svih profila.

Zbog svega ovoga DEPO grupacija raspisuje javni poziv za poslove u više medijskih oblasti, ali nudi i saradnju za digitalne kreativce svih profila.

Traže se:

TV novinari (sa i bez radnog iskustva)

Potrebna znanja i vještine: opšta kultura i informisanost, pismenost i izražavanje unutar jezika medija, vještine govora uz kvalitetnu dikciju i izgovor, tehničke vještine vladanjem novim tehnologijama (digitalni mediji i socijalne mreže, startna znanja u TV montaži i radu u drugim potrebnim programa), poznavanje engleskog i/ili drugih stranih jezika, te spremnost za rad u timu.

Grafički video dizajneri, montažeri, TV i video snimatelji, kao i drugi profesionalci iz oblasti TV i digitalne produkcije.

Blogeri, Vlogeri, You Tuberi i drugi kreativci digitalnog profila spremni za saradnju sa novom TV stanicom, ali i čitavom DEPO grupacijom (news formati, entertainment, film, muzika, sport i sve druge oblasti medijskog djelovanja u digitalnom okruženju).

Stručnjaci, ali i početnici u oblasti TV i digitalnog marketing.

U prijavi za posao ili saradnju za sve navedene oblasti treba dostaviti svoj CV, dosadašnje radove i reference, ideje za moguću saradnju, kao i motivacijsko pismo.

Napomena:

Formalno obrazovanje jeste važan kriterij za izbor, ali nije eliminacijski niti presudan.

Konkurs je otvoren do 01. novembra 2017. godine.

Prijave slati na mail adresu: [email protected]

Kandidati koji zadovolje potrebne uvjete, biće pozvani na razgovor.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI