Tradicionalni 47. turnir u malom fudbalu „Borik Nektar“ 26.novembra

Tradicionalni 47. turnir u malom fudbalu „Borik Nektar“ počeće 26.novembra i trajaće do 25.decembra a očekuje se veoma kvalitetno takmičenje uz učešće najboljih igrača iz regiona.
Direktor dvorane Borik Zoran Talić ističe da će ovo biti najveći turnir u regionu. Pored takmičenja za seniore biće i dvije grupe veterana, dok će se mlađe kategorije takmičiti u četiri uzrasne kategorije(u-10, U-12, U 14, U 16) .

-Ove godine smo uradili sve da dodatno privučemo publiku i da nadmašimo brojku od 25.000 posjetilaca koju smo imali u prošlom takmičenju. Uz najkvalitetniji fudbal, organizovali smo brojne nagradne igre a tu je i manifestacija „Katar u Boriku“. Nagradni fond je ukupno 50.000 konvertibilnih maraka, a od toga će pobjedniku u seniorskoj konkurenciji pripasti 20.000. Promoter ovogodišnjeg turnira biće naš Srđan Babić, reprezentativac Srbije za kojeg se nadamo da će biti među putnicima za Katar. Koliko smo uspješni pokazuje i želja Arene sport da osim finala prenosi i polufinalne mečeve a da smo zbog prenosa dobili brojne zahtjeve iz regiona tako da očekujemo nastup ekipa iz Srbije, Hrvatske, Slovenije, Republike Srpske i Federacije BiH – istakao je Talić.

KATAR U BORIKU
Sportski centar Borik će organizovati i gledanje utakmica fudbalske reprezentacije Srbije na Svjetskom prvenstvu u Kataru.
-Organizovano gledanje mečeva Srbije biće na parketu Sportske dvorane Borik i ulaz je besplatan, a biće organizovane i nagradne igre, te brojna iznenađenja. Gledaoci će moći da mečeve gledaju na ekranu 100 metara kvadratnih- istakao je Talić, direktor dvorane
Direktor turnira Jovica Keserović je istakao da se propozicije za ovogodišnje takmičenje nisu mijenjale.

-Prijave za turnir ćemo da primamo do 21. novembra, a dva dana kasnije je žrijeb grupa. Kotizacija za seniore je 200 km, a veterane 150 km, dok je za mlađe kategorije besplatno. U seniorskoj konkurenciji je planirano 64 ekipe, i tu će biti grupna faza pa eliminacije, dok je kod mlađih kategorija odmah eliminacione borbe i oni će svoje mečeve u prvoj fazi igrati u sportsskoj dvorani Centar- istakao je Keserović.

Ove godine Nektar pivo je uz turnir koji će zvanično nositi ime po svom sponzoru „Borik Nektar 2022“.

-Nektar je ponovo uz Borik i nastavlja se saradnja dva dugovječna obilježja Banjaluke. Ove godine Nektar je zvanično pivo fudbalske reprezentacije Srbije koja će da učestvuje na Svjetskom prvenstvu u Kataru a te mečeve će moći da pratiti i u Boriku , što nam je posebno drago- istakao je Slobodan Srećković, marketing menadžer Banjalučke pivare.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI