Težak posao za žiri Demofesta, prijavljeno skoro 500 bendova

Rezultat nedavno okončanog konkursa za Demofest pokazuje da se na binu ove godine želi popeti 458 demo bendova sa područja cijele ex-Yu.

Najveći broj prijavljenih demo bendova je iz Srbije i Hrvatske, kao i BiH, te nešto manje iz Slovenije, Makedonije i Crne Gore.

“Kako smo već navikli, posljednjih dana nam je stgao naveći broj prijava, a sada nas čeka posao na njihovom razvrstavanju. Nakon toga, validne i potpune prijave za eventualni nastup u Banjaluci, gdje će uz podršku Banjalučke pivare i UNESCO-a 11 godinu zaredom bit održan Demofest, putuju do članova našeg stručnog žirija na preslušavanje i ocjenjivanje”, kaže Brankica Raković, PR direktor Demofesta.

Iz Demofesta dodaju da će rezultat konkursa i imena članova žirija bit poznat u junu, a biće objavljeni na zvaničnoj stranici festvala www.demofest.org, kao i na zvaničnoj Facebook stranici Demofesta.

“Pošto smo uspješno okončali prvi dio ovogodišnje komunikacije, uskoro očekujte i prva imena revijalnog programa Demofesta”, navodi Raković.

Demofest će bit održan od 19 do 21 jula na prostoru tvrđave Kastel u Banjaluci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI