“Teško je reći zbogom” premijerno u Jazavcu

Nakon gostovanja u 50 gradova Srbije, regiona i Evrope, predstava “Teško je reći zbogom” prvi put u Bosni i Hercegovini – u Gradskom pozorištu Jazavac 30. Maja 2021. godine. Zbog velikog interesovanja planirana su dva izvođenja, u 18 i 20 časova.

Predstava je urađena po tekstu čuvenog Mire Gavrana a naslovne uloge tumače Nevena Vukes, Ivan Mihailović i Tijana Pečenčić, zvijezde serija “Cvat lipe na Balkanu”, “Vojna akademija”, “Bićemo prvaci sveta”, “Južni vetar”, “Na granici”, “Švindleri”, “Balkanska međa”…
“Teško je reći zbogom” govori o neobičnom bračnom trouglu a žanrovski je na granici između komedije i melodrame.
U dinamičnoj priči punoj neočekivanih obrta “žrtva” i “progonitelj” zamijeniće
mjesta, “istine” će postati “laži” a “laži” će postati “istine”.
Ako se slažete da su muško – ženski odnosi najvažniji za našu sreću i nesreću – onda ćete u ovoj predstavi istinski uživati.
Prema riječima Ivana Mihailovića ova priča o ljubavi i hrabrosti nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
Nekada za ljubav nije dovoljna samo ljubav, već je potrebna i hrabrost da se napravi prvi korak, rekao je Mihailović i dodao kako se u predstavi na komičan ali i dramatičan način govori o značaju i opstanku braka u savremenom društvu i izazovima koje ono donosi.
Režiju potpisuje Marija Lipkovski, autor originalne muzike je poznati muzičar Marko Luis a izvršna produkcija Teatar Vihor Beograd.
Organizator gostovanja je agencija Venturo a osim u Banjaluci predstava “Teško je reći zbogom” će biti izvedena i u Pozorištu Prijedor 29. Maja 2021. godine.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: