Svjetski kup u raftingu “Memorijal Branka Štulić 2023”

Od sutra, drugog juna pa do nedjelje,, devetnaest timova u muškoj i ženskoj konkurenciji odmjeriće snagu i umijeće na bukovima Vrbasa. Naš klub i rijeka Vrbas ugostiće najbolje svjetske raftere iz Austrije, Mađarske, Rusije, Velike Britanije, Rumunije, Slovenije, Hrvatske, Srbije i BiH.

Svi oni takmičiće se u disciplinama: sprint, H2H, slalom i spust, u kategoriji R4, tokom predstojećeg vikenda, na takmičenju Svjetskog kupa, koji već punih dvanaest godina nosi naziv “Memorijal Branka Štulić”, kojeg organizujemo u čast vječnom kapitenu našeg kluba.

Sprint i H2H su na programu u subotu od 09.00 do 11.00 časova na stazi Bijeli buk, slalom je na programu od 16 časova, na stazi u kanjonu Tijesno, dok je spust na rasporedu u nedjelju od 10 do 12.00 časova. U nedjelju, po završetku trke u disciplini spust, u Rafting centru Kanjon, biće upriličena Ceremonija dodjele priznanja i pehara kao i izjave za novinare.

Napominjemo, da će se u subotu 03.06.2023. magistralnim putem Karanovac – Crna Rijeka saobraćaj odvijati jednom kolovoznom trakom, naizmjeničnim propuštanjem vozila u periodu od 08.00 do 20.00 časova na lokalitetima Bijeli buk i kanjon Tijesno, uz kontrolu policijskih službenika MUP RS. Organizator takmičenja je Rafting klub Kanjon.

PROGRAM TAKMIČENJA:
02. Jun (PETAK):
15:00 Trening – Krupa na Vrbasu – Rafting centar Kanjon u Karanovac 20:00 Sastanak kapitena (Rafting centar Kanjon u Karanovac)

03. Jun (SUBOTA):
09:00 Start discipline Sprint – Bijeli buk – sprint i H2H staza
10:00 Start discipline Head to Head – Bijeli buk – sprint i H2H staza 16:00 Start discipline Slalom – Kanjon Tijesno – slalom staza
20:00 Sastanak kapitena (Rafting centar Kanjon u Karanovac)

04. Jun (NEDELJA):
10:00 Start discipline Spust (Krupa na Vrbasu – Rafting centar Kanjon u Karanovac) 12:00 Ceremonija dodijele medalja (Rafting centar Kanjon u Karanovac)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: