Svjetski dan glasa i glasnica u Muzičkom paviljonu parka “Petar Kočić”

Vokalni atelje „Mama Vox“ 16. aprila u 18 časova u Muzičkom paviljonu Staklenac obilježava Svjetski dan glasa i zdravlja glasnica kroz jednodnevne aktivnosti.

Program manifestacije uključuje predavanje dr Nataše Golac-Guzina i Danijele Radulović, radionicu vokalne tehnike i tehnike disanja koju će voditi Dunja Simić i Maja Manojlović i mini koncert vokalnog ateljea „Mama Voks“ sa muzičkim sastavom.

Ovaj događaj je uvršten u program “Proljeće u Banjaluci 2019”.

“Pričaćemo o promuklosti kod djece i odraslih i važnosti logopedske terapije kroz koju učimo kako uspostaviti pravilnu fonaciju bez napora, boli ili promuklosti. Pričaćemo i o vokalnom traktu, njegovom održavanju, prevenciji i tretmanu, ali i bolestima glasnica i kako ih prepoznati. Svijest o važnosti kvaliteta glasa i zdravlja glasa je još uvijek nedovoljno razvijena, a to sa punim pravom kao vokalni pedagog mogu reći, nakon svih ovih godina baveći se vokalnom pedagogijom. Povežite se sa svojim glasom, on vam može mnogo reći o zdravlju glasnica i cijelog organizma. Iskoristite tu prednost za rano prepoznavanje bolesti”, rekla je Maja Manojlović, vokalni trener u „Mama Vox“.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: