Sve lektire na sajtu OŠ “Ivo Andrić”

U vanrednoj situaciji izazvanoj pandemijom korona virusa, kada su škole zatvorene, a nastava se preselila na TV ekrane, banjalučka OŠ “Ivo Andrić” na još jedan način izašla je u susret đacima.
Kako bi kvalitetno proveli vrijeme u kući, a uporedo ispunili i svoje đačke obaveze, na sajtu ove škole objavljena su izdanja lektira od 2. do 9. razreda.

Učenici mogu preuzeti i pročitati, između ostalog knjige: “Doživljaji mačka Toše”, “Alisa u zemlji čuda”, “Orlovi rano lete”, “Zov divljine”, “Mali princ”.
Đacima i roditeljima danas se pismeno obratila i direktorka škole Željka Opačić ističući da je ponosna na dobar odnos koji su izgradili i postignute uspjehe.

– Velika većina učenika je bila marljiva, učila i savjesno obavljala svoje zadatke koji su se našli pred njima. Sarađujte sa vašim nastavnicima, poštujte i uvažavajte roditelje. Neka ovo bude izazov za sve nas. Uz punu podršku naših nastavnika, upotrebom savremenih tehnologija, virtuelnih učionica, sajta naše škole i svakodnevne nastave na daljinu koja se realizuje putem Javnog servisa na RTRS, već je izvjesno, da i mjesec april ćemo provesti učeći izvan škole. Ubjeđena sam da ćete uz punu i nesebičnu podršku vaših učiteljica, predmetnih nastavnika i odjeljenjskih starješina riješiti sve dileme i prevazići probleme s kojima se srećete – poručila je Opačićeva.

Izvor: w

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: