Sve je spremno za prvo festivalsko veče četvrtog Moto Festa

Nele Karajlić i Nešo Galija na prvoj konferenciji za novinare organizovanoj povodom zvaničnog početka četvrtog Moto Festa koji se ovog vikenda održava na tvrđavi Kastel u Banjaluci, najavili su nastupe za pamćenje, ali i podržali ideju i dosadašnje rezultate Moto Festa kao jednog od najvećih domaćih festivala i bez sumnje, najvećeg događaja ovog tipa u cijelom regionu.

Nele Karajlić ističe kako se ne sjeća da je u svojoj bogatoj karijeri nastupio na moto događaju, da su mu bajkeri posebno dragi zbog nesebične ljubavi i poštovanja koje međusobno njeguju, te da se raduje večerašnjem nastupu u Banjaluci koji će sigurno biti za pamćenje, dok Nešo Galija kaže da je pozitivno iznenađen veličinom, ozbiljnošću i potencijalom Moto Festa i dodaje da mu je veliko zadovoljstvo ponovo nastupiti pred banjalučanima, posebno na događaju kakav je Moto Fest.

Siniša Praštalo, direktor Moto Festa i predsjednik MK ‘Stršljen’ poželio je dobrodošlicu brojnim najavljenim gostima iz svih krajeva svijeta, medijskim ekipama iz cijelog regiona i izvođačima i drugim učesnicima zahvaljujući kojim će četvrti Moto Fest biti najbolji do sada.

Svi ljubitelji dvotočkaša imaće priliku uživati u brojnim sadržajima i jedinstvenom programu Moto Festa koji ih očekuje tokom dvodnevnog druženja u Banjaluci. Osim fantastičnog večernjeg (muzičkog) programa, posjetioci Festivala će i ove godine uživati u moto sajmu na kojem će se predstaviti najpoznatiji svjetski moto brendovi i proizvođači moto opreme. Osim toga, spektakularni moto defile, stunt vožnje, bajkerske igre i izložbe – samo su dio bogatog programa koji nas očekuje u Banjaluci. Za nezaboravne festivalske večeri zaduženi su Nele Karajlić/ Van Gogh/ Galija/ Kerber/ Bjesovi/ Love Hunters/ Đorđe David&Death Saw i Ivana Peters/Moreuz.

Moto Fest je od samog početka prepoznatljiv po humanitarnom karakteru, pa će i ove godine biti organizovana humanitarna tombola kojom će biti prikupljena sredstva koja će biti donirana Udruženju za pomoć licima sa autizmom „Djeca svjetlosti“, Banja Luka.

Festivalske ulaznice potražite na platformi www.kupikartu.ba, na prodajnim mjestima – Trg Krajine, caffe bar ’Košnica’ i caffe bar ’Hey Joe’, te ispred tvrđave Kastel u petak i subotu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI