Stanivukoviću prijave zbog “slučaja pelene”

Kompanija “Eko piramida” saopštila je danas da će protiv poslanika PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Draška Stanivukovića i blogera Slobodana Vaskovića iz Banjaluke podnijeti krivične prijave zbog, kako kažu, blaćenja i iznošenja gnusnih laži na račun kompanije i odgovornih u njoj.

U ovoj kompaniji navode da su primorani na taj korak kako bi zaštitili svoj integritet i čast.

– Tako će gospoda vrlo brzo imati priliku da pred sudom iznesu činjenice i dokaze koje imaju i tako raskrinkaju, kako tvrde, ‘veliki kriminal’. Na Vaskovićevom blogu i tokom cirkusantskog nastupa Stanivukovića u dnevniku BN televizije iznesene su gnusne i bezočne laži sa namjerom da nam bude nanesena šteta i oblaćena naša kompanija i ljudi zaposleni u njoj, zarad prikupljanja jeftinih političkih poena – navodi se u saopštenju iz “Eko piramide”.

Reagujući na Stanivukovićeve optužbe da se bogate na račun tuđe muke i prodaju dječije pelene katastrofalnog kvaliteta pri čemu se vrši kriminal neviđenih razmjera, kompanija “Eko piramida” navodi da uopšte ne učestvuju u isporuci dječijih pelena, niti su učestvovali na tenderu za dječije pelene.

U saopštenju se dodaje da se to lako može provjeriti na sajtu Fonda zdravstvenog osiguranja Republike Srpske gdje je javno objavljeno koja kompanija vrši isporuku dječijih pelena.

– Sasvim je logično da ta kompanija snosi eventualnu odgovornost za kvalitet isporučene robe, ali nije etički ni ljudski da mi sudimo o tome. Naša kompanija ne isporučuje te ‘katastrofalne pelene’. Sve to dobro zna i Stanivuković i ovo je bio još jedan u nizu njegovih nastupa gdje jasno pokazuje da mu je najvažnija lična promocija – navedeno je u saopštenju iz kompanije “Eko piramide”.

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: