Stanivuković najavio rušenje restorana Mile Radišića

Želim da jasno kažem da je ovo najbizarniji izvještaj koji ćete ikad čuti, rekao je gradonačelnik Draško Stanivuković predstavljajuću drugi izvještaj svog “Tima za reviziju”, odnosno Komisije za utvrđivanje stanja i zakonitosti rada Grada Banjaluka, kako se on zvanično zove.
Pitam se svakim danom da li je moguće da se dešava ovo u našem gradu? Ugostiteljski objekat Akvana koji je dužan preko 10 miliona, angažuje da pjevaju ljude koji nisu pjevači. Jednom pjevaču daju 17.000 maraka za pjevanje koje se nikad nije desilo – rekao je Stanivuković.

Kraj bizarnosti tu nije, dodaje on, te se osvrće i na privatne rođendane koji su se slavili u ovom restoranu, gdje se pojavljuju ogromni, nerazumni troškovi.

Na kraju, osvrnuo se na, prema njegovim riječima, najgori dio izvještaja.

– Najteže mi pada kada neko uzima zemljište grada. Radi se o nelegalno sagrađenom restoranu “Kajak”, na imovini koja je gradska, a koji je sagradio Radišić Mile i njegova djeca. Po regulacionom planu, ovdje je predviđeno zelenilo, te će ovaj restoran biti porušen – rekao je Stanivuković, te dodaje da ima rješenje o rušenju.

Kako kaže, dosad je bila praksa “sagradi pa legalizuj”, ali to će se od sada promijeniti.

Klikom na sliku ispod pogledjte kakve su sve malverzacije otkrivene:

 

Izvor: Srpskainfo 

LOPOVLUK !!! 4600 KM za ovo što ćete vidjeti u video snimku!

 

 

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: