Šta kaže gradonačelnik na pretvaranje Parkića u parking?

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić stao je u odbranu svojih potčinjenih, komunalnih policajaca i zaposlenih u Upravi grada Banjaluka. Na pitanje kako komentariše da niko od nadležnih ili radnika Uprave grada Banjaluka nije reagovao na pretvaranje Parkića u parking, gradonačelnik je rekao da ih razumije, da nema dovoljno komunalnih policajaca, a da to nije posao zaposlenih i radnika obezbjeđenja Uprave grada Banjaluka koja se nalazi na deset metara od Parkića.

Međutim, gradonačelnik je navodeći primjer parkiranog vozila na mostu, čiji je vlasnik kažnjen nakon objavljenih slika u medijima, poručio građanima da pomognu komunalnim policajcima. Kako je rekao na fotografiji tog vozila vidjela se registarska oznaka, što je dovoljno bilo da se napiše kazna.

Za početak, prema savjetu gradonačelnika,  komunalnim policajcima mogli bi da u nedavnom slučaju “pretvaranja” Parkića u parking, pomognu radnici obezbjeđenja u Upravi grada Banjaluka. Naime kamera postavljene na zgradi Uprava grada Banjaluka, u stanju su da sa 100 metara prepoznaju brojeve na tablici, a kamoli na 10 metara.

Komunalni policajci nisu “vidjeli” parkirana vozila u Parkiću

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI