Sportski vikend u Banjaluci i KKI Vrbas

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

Protekli vikend je u našem gradu održan polumaraton, te je tom prilikom Banja Luka bila grad sporta, a ujedno nosi i epitet prestonice sporta Evrope.

Dobio sam dosta poziva i čestitki, a naši pojednini poslovni partneri su i učestvovali na polumaratonu, te su bili oduševljeni organizacijom, gradom i otišli su puni pozitivnih utisaka.

Kao šlag na torti je bio sajam sporta RS , jedna impozantna manifestacija sa jakom porukom i čežnjom da će Vlada RS povećati budžet za sport jer nema veće promocije za grad, za RS od sporta.

Savez košarke u kolicima RS, kao i njegov najbolji klub KKI Vrbas, Bijeljina i Gradiška su imali jedan od najljepših i najposjećenijih štandova. Posjetio nas je i gradonačelnik gospodin Igor Radojičić i još jednom odao priznanje organizatoru.

Vikend je upotpunio KKI Vrbas svojom pobjedom u Gradačcu, gdje smo pobjedili ekipu Zmaj sa rezultatom 69:59. Vrbas je odigrao tešku i veoma dobru utakmicu, te ovom prilikom nije prekinuo niz pobjeda u domaćem prvenstvu u zadnje dvije godine.

U subotu 19.05.2018. godine KKI Vrbas igra sa ekipom Sarajeva, a 27.05.2018. godine je Kup RS u Bijeljini.

KKI Vrbas
Saopštenje za javnost

Marinko Umičević

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: