Sportske sekcije ponovo u školama

Grad Banja Luka poziva profesore fizičkog vaspitanja i sporta da se prijave za rad sa osnovcima u okviru projekta „Razvoj sporta kroz školske sportske sekcije“, čija će realizacija početi od nove školske godine.

-Zahvaljujući projektu Grada pod nazivom „Razvoj sporta kroz školske sportske sekcije“, čiji se nastavak planira realizovati i u školskoj 2021/2022. godini, banjalučki osnovci imaće priliku da se bave sportskim aktivnostima i stvore naviku bavljenja sportom i fizičkim aktivnostima tokom cijelog života. Istovremeno, profesori sa Biroa za zapošljavanje dobiće mogućnost da steknu iskustvo i završe pripravnički staž, a nezaposleni i zaposleni profesori da usavrše svoje tehnike i vještine rada sa djecom u struci – istakli su iz Odjeljenja za obrazovanje, zdravstvo, omladinu i sport.

Nakon što se javni poziv završi i izaberu kandidati koji će učestvovati u realizaciji ovog projekta, isti će biti obavješteni o daljnjim aktivnostima.

-Napominjemo da izabrana lica na stručnom osposobljavanju će biti angažovana u redovnoj nastavi, kao i u sekcijama sa učenicima od 2. do 5. razreda, a nezaposleni i zaposleni profesori će raditi samo u sekcijama, od 2. do 5. razreda – naveli su iz resornog odjeljenja.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI