Spartan Fight Night 3 i kick bokseri u dvorani Obilićevo

U subotu (17.11.) održaće se prvenstvo Republike Srpske u kik boksu u disciplinama LOW KICK i KICK LIGHT i to u svim starosnim kategorijama.

Prvenstvo Republike Srpske organizuje kik boks klub ” Sveti Georgije Banja Luka “, a pod budnim okom WAKO asocijacije kik boks saveza Republike Srpske.
U Banjaluci će se okupiti najbolji kik boks klubovi Republike Srpske, koje će predstavljati smijerni, disciplinovani i hrabri borci od kojih svako na svoj način ponosno predstavlja svoj klub, grad i našu Republiku Srpsku.
Ljubitelji i simpatizeri ovog sporta moći će tokom cjelog dana od 11 časova ujutro pa do poslijepodnevnih časova uživati u borbama na tatamiju i u ringu.

Najbolje finalne borbe u disciplini low kick održaće se od 19 časova kao uvod u ” Spartan Fight Night 3 ” . Pred početak večernjeg programa predsjednik kik boks saveza Republike Srpske Slobodan Radovanović Vrle će službeno proglasiti prvake Republike Srpske za 2018-u godinu.

Želim da vam još jednom skrenem pažnju na borce koji će učestvovati na prvenstvu jer se radi o mladim sportistima koji svakodnevno treniraju u svojim matičnim klubovima i koji se takmiče širom Republike Srpske, Bosne i Hercegovine, regiona, Evrope i svijeta i na taj način sklapaju mozaik svoje buduće borilačke karijere.
WAKO asocijacija je najjača asocijacija na svetu i naš grad Banja Luka će imati tu čast da 17.11.2018. godine okupi najbolje kik boks klubove i njihove predstavnike u Republici Srpskoj.
Prvenstvo će se održati u dvorani ” Obilićevo ” , ulaz će biti besplatan a organizatori  garantuju dobre borbe i odličnu atmosferu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI