Sokolski dom će biti novo mjesto za sport i rekreaciju

Grad ulaže 700.000 KM da na najbolji mogući način opremi igralište u dvorištu Sokolskog doma i otvoren je za saradnju sa drugima u vezi sa još nekim sadržajima, koji bi pored sportskih, mogli da budu dio ovog prostora, ali i samog objekta, rekao je gradonačelnik Draško Stanivuković govoreći o prijedlogu odbornika da se u Sokolskom domu napravi park posvećen našim slavnim sportistima.
Ponovio je da je Sokolski dom bio u fazi da ne bude gradski i zahvalio se svima koji su ga, kako kaže, sačuvali i odbranili na svim instancama sudskog odlučivanja da ostane gradski.
Kada je riječ o gradnji parka posvećenog slavnim sportistima, gradonačelnik kaže da je njegova inicijativa bila da se taj park nalazi kod dvorane “Borik”, te da je upravo on podnio inicijativu da ta dvorana ponese ime “Marijan Beneš”, međutim, kako kaže, ta inicijativa negdje stoji po strani i čeka.
Još razmišljamo o tome da li da se između sportske dvorane i “Akvane” napravi jedan takav park koji bismo snažno podržali, a naravno sagledaćemo i druge opcije vezane za Sokolski dom, tako da sam otvoren da ta ideja ugleda svjetlo dana – rekao je on.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI