Slupao automobile na parkingu i pobjegao

Bahati vozač slupao je šest automobila na parkingu u banjalučkom naselju Starčevica pričinivši štetu od više desetina hiljada maraka, a zatim je pobjegao sa mjesta udesa.
ezgoda se dogodila 27. novembra u ranim jutarnjim časovima na parkingu u Ulici Rajka Bosnića, saznaje Srpskainfo.

Tragovi na automobilima zbunjuju i policiju, a vlasnici oštećenih vozila apelovali su na sugrađane da se jave ukoliko su primijetili vozača i njegov automobil u kritičnom periodu. Informacija koja dovede do rasvjetljavanja slučaja biće nagrađena, a one se mogu dostaviti policiji.

Apel je upućen sugrađanima, ali i radnicima u limarskim radionicama, jer se pretpostavlja da je bahati vozač morao imati veća oštećenja na vozilu zbog onoga šta je uradio.

Ono što je do sada utvrđeno jeste da je nesavjesni vozač prvo udario u automobil koji je bio parkiran na sredini parkinga, a zatim ga nasilnički gurao na vozila koja su bila parkirana bočno.
Zbog ogromne gužve na parkingu, vozači koji zakasne moraju svoje automobile parkirati na sredini parkinga, ali ni to nije problem, jer ako su savjesni i ostave dovoljno prostora, saobraćaj se odvija nesmetano i druga vozila mogu prolaziti.

– Međutim, ovdje je bahatost bila na vrhuncu, jer je vozač namjerno udario „reno“ koji je bio na sredini parkinga i krvnički ga gurao na ostala vozila koja su u pravom smislu riječi pokidana od oštećenja. Materijalna šteta je velika – ispričao je jedan od vlasnika oštećenog vozila za Srpskainfo.

Vlasnici istovremeno provode svoju istragu u potrazi za bahatim vozačem i pregledaju kamere na zgradama.

– Komšije u zgradama nam izlaze u susret i dozvoljavaju da pregledamo video snimke u kritičnom periodu. Ostalo je još nekoliko zgrada čije kamere pokrivaju ulaz u parking i nadamo se da će nam biti od pomoći, ali ovom prilikom želimo pozvati i sugrađane u pomoć. Naravno, informacija koja dovede do rasvjetljavanja ovog slučaja biće nagrađena – izjavio je Marko S. čije je vozilo takođe oštećeno u udesu.

Izvor: Srpskainfo

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI