Slavili rođendan uz vatromet, a smeće ostavili mladim kajakašima!

Mladi kajakaši Kajak kanu kluba “Vrbas M-tel” nisu morali, ali su očistili smeće koje je na obali Vrbasa ostavio izvođač sinoćnjeg vatrometa. Kako se pretpostavlja, upriličen je za nečiji rođendan.


Kajakaši su na svom FB profilu slavljeniku poželjeli sve najbolje, od srca:

Iskreno i od srca, žele srećan rođendan slavljeniku/slavljenici koji je sinoć proslavljao uz vatromet sa obale rijeke Vrbas.
.
Pored čestitki, šaljemo i pozdrave za firmu koja je bila zadužena za taj isti vatromet uz malo zapažanje da su ostaci ispaljenog vatrometa “uredno” ostavljeni na obali, na jedinom uređenom šetalištu kraj rijeke u gradskoj zoni (vjerovatno se nadajući visokoj vodi koja će to da odnese).


.
Nama nije bilo teško da na današnjem treningu te ostatke, kutije i razmotane žice pokupimo i podignemo do 28 metara udaljene kante za smeće.
.
Vrbas je rijeka svih nas, i koji smo se rodili ovde i vas koji niste ali ovde živite. Prihvatite to već jednom, srodite se sa gradom u kojem živite i ponašajte se kao da je ovo sve vaše dvorište. Što ustvari i jeste, životni prostor i naše životno okruženje.  

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: