Škola u naselju Ada počinje sa radom

Novoizgrađena škola u naselju Ada počinje sa radom redovno, kao i sve druge škole na području grada Banjaluke, sutra, 1. septembra, na zadovoljstvo velikog broja roditelja i učenika.
Poručila je ovo ovlašteni potpisnik Odjeljenja za društvene djelatnosti, Danijela Kajkut koja je još jednom pozvala roditelje da se u slučaju nedoumica informišu o centralnoj školi.

-Kako je ranije odlučeno, škola u naselju Ada biće devetorazredna škola, a ovom prilikom iz nadležnog Odjeljenja pozivaju sve roditelje koji su bili u nedoumici u vezi s tim da li će škola u naselju Ada početi sa radom, da se prijave u centralnu školu „Vuk Stefanović Karadžić“ u naselju Borik, kako bi dobili sve potrebne informacije o upisu djece u novoizgrađenu školu – dodaju iz ovog Odjeljenja.

Iz Odjeljenja za društvene djelatnosti poručuju da će svečano otvaranje ovo škole biće upriličeno u narednom periodu, u prisustvu zvaničnika Republike Srbije, koji su poklonili sredstva za izgradnju objekta škole „Kosovo i Metohija“, te zvaničnika Republike Srpske i Grada Banjaluka.

Izvor: Srpskainfo

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI