Siniša Simkić najbolji student besjedničar

Student druge godine banjalučkog Fakulteta političkih nauka Siniša Simikić osvojio je prvo mjesto na Prvom republičkom takmičenju u besjedništvu za studente javnih i privatnih univerziteta iz Republike Srpske.

Prema odluci žirija, kojim je predsjedavao Vladimir Kecmanović, drugo mjesto pripalo je studentima banjalučkih Arhitektonsko-građevinsko-geodetskog fakulteta Jovani Railić i Fakulteta političkih nauka Marku Lončaru.

Prvo republičko takmičenje u besjedništvu za studente javnih i privatnih Univerziteta iz Republike Srpske pod nazivom “Volim Srpsku” održano je juče na Fakultetu političkih nauka na Univerzitetu u Banjaluci.

Nagrada publike pripala je, takođe, prvoplasiranom Siniši Simikiću, koji je time apsolutni pobjednik takmičenja, saopšteno je iz Studentske organizacije Fakulteta političkih nauka u Banjaluci.

Polovinu iznosa novčane nagrade Simikić planira da donira u humanitarne svrhe za djecu Kosova i Metohije, dok pobjedu posvećuje poginulim borcima u odbrambeno-otadžbinskom ratu”, navodi se u saopštenju.

Organizator takmičenja je Studentska organizacija banjalučkog Fakulteta političkih nauka, dok je partner na projektu Pokret “Pozitivna Srpska”. Projekat se realizuje pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Srpske, te povodom 26 godina od donošenja Ustava “Republike Srpske”.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: