Šesti “Ćevap fest” od 21. do 23. oktobra

Šesti “Ćevap fest”, posvećen očuvanju i promociji najpoznatijeg gradskog gastro brenda u Banjaluci, biće održan od 21. do 23. oktobra na parkingu kod tvrđeve Kastel, najavio je Nebojša Kuštrinović, promoter ove manifestacije.
Kuštrinović ističe da će ovogodišnji “Ćevap fest” okupiti najpoznatije banjalučke ćevabdžinice, te da organizatori ulažu veliki trud da bi se sadržaji festivala dodatno obogatili. Novi festival donosi određene novosti i otvorena je mogućnost da se pored ćevabdžinica za učešće na festivalu prijave i burger majstori.

Dobrodošli su svi koji svojim sadržajem mogu da obogate “Ćevap fest”.

“U pripremi je novi koncept festivala, koji će dosta razlikovati od prethodnih izdanja, s tim da, naravno, ključna stvar ostaje jednako dobra kao i ranije – vrhunski banjalučki ćevap”, najavio je Kuštrinović.

U pripremi su mnoga iznenađenja za posjetioce, nagradna igra i odlična zabava, a organizatori se nadaju lijepo vremenu kako bi sve proteklo kako treba.

Zainteresovani za učešće na festivalu mogu se prijaviti organizatoru, agenciji “New age”, na mejl [email protected] ili na telefon 065 467 691.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI