Šampioni upisali 55. pobjedu zaredom

Igrači Košarkaškog kluba invalida „Vrbas“ maestralno su odigrali današnje dvije utakmice, drugog kola NLB lige, u Sanskom Mostu. Aktuelni šampioni ovog eminentnog takmičenja zabilježili su dvije uvjerljive pobjede te su bez poraza okončali ovu kalendarsku godinu. Svakako da su igrači najzaslužniji za ove uspjehe kao i stručni štab, ali velike zasluge idu na račun neumornog predsjednika Marinka Umičevića koji je obezbijedio sve neophodne uslove za nesmetano funkcionisanje kluba.

 

 

Banjalučani su u prvom susretu, u derbiju ovog kola, za rivala imali ekipu Sana Sarajevo. Poslije mnogo bolje partije naši igrači su stigli do više nego zasluženog trijumfa, 85:61. Nakon toga uslijedio je okršaj sa Zagrebom kojeg su deklasirali sa 87:58, iako im je ovo bila druga utakmica zaredom što nije nimalo lako, ali su igrači Košarkaškog kluba invalida „Vrbas“ još jednom pokazali da su daleko najkvalitetnija ekipa u regionalnom takmičenju. Ovim su potvrdili da su i za ovu sezonu glavni kandidati za osvajanje još jednog šampionskog naslova, i to bi im bilo sedmi put uzastopno.

Ono što treba posebno naglasiti, a to je, da je voljom žrijeba nova sportska kolica dobio naš igrač Pero Kuzmanović, a koja poklanja NLB liga.
– Ekipa je fantastično odigrala obje utakmice i zaslužuje iskrene čestitke. Bog nas je pogledao kada smo vidjeli da je Pero Kuzmanović dobio nova kolica koja su izuzetno skupa. Srećni smo i zadovoljni zbog toga, kao i radi činjenice što smo bez poraza okončali ovu godinu. S toga s pravom kažem kako je Košarkaški klub invalida „Vrbas“ poodavno posato ponos Banjaluke, Republike Srpske, ali i BiH i cijelog regiona – riječi su Marinka Umičevića, predsjednika kluba.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI