Šampioni srećan Vam rođendan

U nedjelju, na Petrovdan je 18 godina kako je osnovan Košarkaški klub invalida Vrbas, koji je ponos naše Banjaluke, Republike Srpske i Bosne i Hercegovine. Klub koji je u svojoj kratkoj istoriji višestruki prvak BiH, NLB lige, Lige Jugoistočne Evrope, učesnik Evrolige 2 i 3 i FinalFour Evrolige. KKI posjeduje sportsku opremu u vrijednosti od 300 hiljada KM, a okuplja igrače sa oboljenjima poput paraplegije, paralize i distrofije.
Postajemo punoljetni i u tu čast smo izdali dopunjeno izdanje knjige “Preko trnja do zvijezda”.

Ne možemo da se ne zahvalimo našim vjernim navijačima i pratiocima, TO Bema, srpskom članu Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku koji je od prvog dana uz nas. Zahvaljujemo se Predsjednici Željki Cvijanović, premijeru Viškoviću, ministrici Vidović i ministrici Sonji Davidović.
Posebnu zahvalnost odajem prethodnim gradonačelnicima Davidoviću i Gavranoviću, a naročito trenutnom gradonačelniku Igoru Radojičić bez kojeg KKI Vrbas ne bi postigao mnogobrojne rezultate.

Sjećam se prve utakmice sa Mariborom, koja je završena 6:4 za Maribor, a danas pobjeđujemo i sa po 80 koševa u utakmici. Napredak je veliki, a Grad Banjaluka nam je bio podrška sve vrijeme.
Očekuje nas put u Sankt Petersburg na turnir koji će se održati pod pokroviteljstvom Predsjednika Putina, 21-26. avgusta, kao što nas očekuje i finale NLB lige gdje smo bili prvaci 6 puta a očekujemo i 7. put. Srećno mojim košarkašima, ovo je nama više od sporta!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: