Sajam turizma u novootvorenoj dvorani

Prvi Međunarodni sajam turizma „Banjaluka 2019“ biće održan od 18. do 20. aprila u novootvorenoj sportskoj dvorani „Centar“ u Jevrejskoj ulici.
Na sajmu će se predstaviti izlagači iz BiH, Srbije, Crne Gore, Sjeverne Makedonije, Slovenije, Hrvatske, Grčke, Bugarske, Mađarske, Turske i Albanije.

– Učešće je prijavilo preko 160 izlagača. Između ostalih, biće tu predstavnici turističkih organizacija Srbije, Crne Gore i Repbulike Srpske, kao i turističke organizacije Beograda, Kantona Sarajevo i domaćina Banjaluke, te predstavnici nacionalnih parkova iz RS, Olimpijskog centra Jahorina i svih banja iz RS. Na sajmu će se predstaviti brojni vinari iz RS i okruženja – kažu organizatori sajma.

Svečano otvaranje sajma najavljeno je za sutra sa početkom u 15 časova, a promoter prvog sajma turizma u Banjaluci biće poznati srpski glumac Miloš Biković.
Radno vrijeme sajma je od 10 do 19 časova i ulaz je slobodan.

Za vrijeme trajanje ove manifestacije, biće održana i Konferencija turizma u Banskom dvoru, na kojoj će biti riječi o destinacijskom i receptivnom turizmu.

Izvor: Srpskainfo

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI