Sahranjen David Dragičević

Veliki broj građana došao je danas da isprati na vječni počinak Davida Dragičevića (21), mladića čije je beživotno tijelo pronađeno u Vrbasu prije 15 dana i čija porodica i dalje traži istinu o njegovom stradanju.

Davidovi prijatelji i svi građani, koje je dirnula ova iznenadna smrt mladića, dostojanstveno su stajali u redu sa cvijećem, ali i transparentima na kojima stoji pitanje “pravda?” i “istina?”

Nekoliko stotina ljudi u tišini je došlo do groba i zatim su svi podigli transparente u vazduh: “Zašto ćutite, Pravda za Davida!”

– Davide bio si osoba koja je vjerovala u bolje sutra, sa kojom se moglo pričati o raznim temama. Hvala ti što si obogatio naš život. Bio se svjestan gdje živiš, ali si vjerovao da ćeš nešto promijeniti. Uvijek sa tobom pričao o ženama i da sad vidiš sve ove žene što plaču za tobom bilo bi ti drago – poručio je Davidov drug u govoru.

Otac Davor Dragičević u suzama. Na majici nosi dred sa Davidove kose.

– Dragi sine, dušo, bili smo jedno, jednog dana ja sam trebao biti dole, a ti gore da me čuvaš. Tvoj tata sve zna! Ubice moga Davida, gledajte i dalje tim krvavim očima, ja vas znam, ali vi mene ne. Laka ti crna zemlja Davide bićemo zajedno jednog dana – poručio je Davidov otac.
Sahrani u Banjaluci prisustvovao je predsjednik Milorad Dodik. U jednom momentu se čak u Dodikovim rukama našao transparent, ali ga je on brzo savio i sklonio.

Izvor: EuroBlic

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: