“Rock karavan” večeras na ulicama Banjaluke

Peta banjalučka “Motorijada” biće održana posljednjeg vikenda u julu, od 26. do 28, na banjalučkoj tvrđavi Kastel, a u susret jubileju putuje i “Rock karavan”, koji će najaviti nastupe “Fjužne pruge”, “Classic rock octeta”, KOB-a, Đorđa Davida i “Death Sawa”, “Metallica tribute banda”, “Iron Maiden tribute banda” i “Epiloga”.

“Obećali smo mnogo dobrog rokenrola i vrhunskih muzičkih predstava s više od 20 sati žive svirke, a počinjemo s ‘Rock karavanom’, koji će Banjalučanima donijeti dio atmosfere koja ih čeka na na predstojećoj ‘Motorijadi’ MK ‘Istok'”, poručili su organizatori.

Prošlogodišnji “Rock karavan” prodefilovao je gradskim ulicama uz nastup “Tupas Mene”, a ove godine s improvizovane bine na četiri točka za Banjalučane sviraće “Fjužna pruga”.

“Nastavljamo ono što smo prošle godine premijerno probali i odlučili da će postati tradicija kao najava ‘Motorijade’. ‘Rock karavan’ i ove godine će krstariti ulicama Banjaluke. Dragi sugrađani, danas od 19 časova očekujte na ulicama našeg grada kamion prepun žestokog rokenrol zvuka praćen članovima našeg moto-kluba. Vožnju ćemo završiti u našem ‘Club Houseu’, gdje nastavljamo sa svirkom i druženjem uz dobre vibracije”, naveli su organizatori.

Ove godine svi oni koji fotografišu “Rock karavan” i podijele sliku na društvenim mrežama uz hešteg #istokrockkaravan i #BLmotorijada učestvuju u nagradnoj igri. Fotografije koje budu imale najviše lajkova osvojiće vrijedne nagrade.

Ovogodišnji jubilej se obilježava u duhu promovisanja iskonskog uživanja u stilu pravih bajkera, koji cijene iskreno prijateljstvo, kvalitetno druženje i život po jedinstvenom bajkerskom kodu, u kojem dominiraju poštovanje, poštenje i bratstvo, koji ne mogu da se kupe.

Izvor: Nezavisne

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: