Rekreativci najbliži Brazilcima, fudbal na pijesku

Ekipa Rekreativci osvojila je prvo mjesto na drugom turniru u fudbalu na pijesku.Oni su u finalu poslije boljeg izvođenja penala savladali Tropik tim 2 sa 2:1, a poslije 20 minuta rezultat je bio 1:1.

Momci koji su nekada igrali za banjalučke fudbalske klubove pokazali su da magija nije nestala sa kojom godinom i nekoliko kilograma više na leđima, te su zasluženo osvojili pehar, medalje i nagradu od 500 maraka. Pobjednička ekipa nastupila je u sastavu: Dejan Kljajić, Oliver Gačić, Relja Đerić, Darko Jelić, Alen Lukajić, Slađan Lackanović, Dragan Tucanović i kapiten Srđan Tomašević.

Fudbalerima Tropik tima 2 pripala je nagrada od 300 maraka, su momci koji su nastupali za kafe La Manš za treće mjesto dobili medalje i 150 maraka. Četvrta je bila ekipa Borika. Na turniru je nastupilo 12 ekipa, a publika na „Akvani“ mogla je da vidi nekoliko zaista dobrih utakmica i mnogo atraktivnih poteza. Organizator drugog turnira koji je održan u sklopu 64. Ljeta na Vrabsu bila je Asocijacija za sport i rekreaciju. Do kraja „Ljeta na Vrbasu“ još će biti odigran turnir u odbojci na pijesku koji počinje u petak, a nagradni fond iznosi 3.000 maraka

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: