Ratnom vojnom invalidu isključena struja zbog 100 maraka

Iako se Dragan Čavić pravdao da struja neće biti isključivana i za najmanji dug kako je ranije najavljivano iz Elektrokrajine, Dragan Čavić je ponovo obmanuo Banjalučane.

Ratnom vojnom invalidu koji živi od dnevnica koje zaradi kao muzičar isključena je struja zbog duga od 106 KM. Da stvar bude još “bezobraznija” ovaj ratni vojni invalid je prije par dan uplatio iznos od 50 KM, ali očigledno to nije bilo dovoljno za “Elektrokrajinu”.

U vrijeme pandemije kada branša od koje prehranjuje porodicu sa dvoje djece skoro ne postoji i kada se bori da preživi, isključena mu je struja. U subotu dočekuje slavu.

Treba napomenuti  da je nakon isključenja, kada se plati račun,  za ponovno uključenje je potrebno doplatiti još 40 KM.

U komentarima na Fejsbuku ispod njegovog posta oglasilo se još mnogo Banjalučana sa sličnim problemom, a ovo je jedan od njih:

Meni su dosli za 50.80 da iskljuce, inace sam spriječena bila da platim jer sam u izolaciji bila.. Dosli ljudi i rekli uplatite preko aplikacije.. Katastrofa a uvijek sam u pretplati. Jadna nam je drzava.. Nek su se obezbijedili oni sto ni dana nisu bili na prvoj liniji..

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: