Rafting za lica sa invaliditetom

Organizacija amputiraca Republike Srpske “UDAS” poziva lica sa invaliditetom sa područja grada Banje Luke da se prijave za učešće na raftingu za lica sa invalidititeom, projektu koji je podržao Grad Banja Luka, a koji će organizovati Rafing klub “Kanjon”.

Primarna namjena projekta jeste da se lica sa invaliditetom predstave kroz sportsko-rekreativne aktivnosti sa ciljem što bolje socijalizacije u društvenu zajednicu.

Rafting za lica sa invaliditetom biće održan 27. avgusta, sa početkom u 10.00 časova. Bezbjednost i sigurnost učesnika navedene aktivnosti su nam na prvom mjestu i iz tog razloga će događaj voditi licencirani vodiči Rafting kluba “Kanjon”. Dužina spusta rijekom Vrbas biće oko sedam kilometara, a nakon sportskih aktivnosti biće priređno druženje svih učesnika – kažu u Odjeljenju za kulturu, turizam i socijalnu politiku.

Zainteresovana lica sa invaliditetom sa područja Grada Banja Luka potrebno je da dostave prijavu za učešće koja treba da sadrži sledeće podatke: ime i prezime, kontakt telefon i vrstu invaliditeta. Prijave su otvorene do petka, 23.avgusta i to putem elektronske pošte: [email protected]

Sve dodatne infomacije mogu se dobiti putem telefona broj: 051 437 488.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: