Radovi zatvaraju nekoliko ulica

Obavještavaju se građani da će u vremenskom periodu od 9. do 13.juna biti obustavljen saobraćaj za sva vozila u Ulici put srpskih branilaca, na dijelu od Ulice Nenada Kostića do I kuljanske ulice, zbog izvođenja završnih radova na rekonstrukciji i osiguranju pružnog prelaza u Zalužanima.
Za vrijeme izvođenja radova, odnosno za vrijeme trajanja obustave saobraćaja, prigradske linije Zalužani – Barlovci, i Zalužani – Kuljani, će iz smjera Kuljana i Barlovaca saobraćati do pruge.
Za vrijeme izvođenja radova na rekonstrukciji i osiguranju pružnog prelaza u Zalužanima, odnosno za vrijeme trajanja obustave saobraćaja, ranije započeti radovi na rekonstrukciji I kuljanske ulice, će se izvoditi na način da se omogući nesmetan prolaz vozilima javnog prevoza, te će prigradska linija Zalužani – Kuljani saobraćati do pruge, bez presjedanja.
Za vrijeme izvođenja radova biće omogućen pješački saobraćaj.

Izmjena režima saobraćaja u Ulici Put srpskih branilaca
Odjeljenje za saobraćaj i puteve obavještava građane da će od 08.00 časova 10. juna do 18.00 časova 12. juna da će, zbog izvođenja radova priključka objekta na gradsku kanalizacionu mrežu u Ulici Put srpskih branilaca broj 328 kod objekta u izgradnji, doći do izmjene režima odvijanja saobraćaja na način da se zauzme najviše jadna polovina kolovoza.

Izmjena režima saobraćaja u Ulici Maksima Gorkog
Odjeljenje za saobraćaj i puteve obavještava građane da će od 08. do 30. juna doći od obustave saobraćaja u Ulici Maksima Gorkog na dijelu od broja 25 do stepenica, kao i do izmjene režima odvijanja saobraćaja u Ulici majke Jevrosime od objekta u izgradnji (Ulica Maksima Gorkog) desnom stranom pored zida u dužini od 30-ak metara gledano od objekta u izgradnji, na način da se zauzme najviše jadna polovina kolovoza, zbog izvođenja radova izgradnje nedostajuće komunalne infrastrukture.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: