Radionice za djecu i mlade u pet naselja: Od fudbala do joge i plesa

Udruženje građana “Zdravo da ste” će tokom juna realizovati radionice fudbala, košarke, samoodbrane, joge za djecu, plesa te kreativnu radionicu.
Sve aktivnosti su besplatne i dio su projekta “Mjesne zajednice prijatelji djece – klubovi za djecu i mlade” koji se realizuje u partnerstvu sa Gradom, a u okviru Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu – ReLOaD, koji finansira Evropska unija (EU), a realizuje Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP).
– Cilj projekta je unaprijediti kapacitete i uslove zajednice da adekvatno odgovori na probleme i potrebe dece i mladih putem kreiranje sadržaja za kvalitetno provođenje slobodnog vremena i razvoja pozitivnih životnih vještina – kažu u udruženju “Zdravo da ste”.

Radionice će biti održane prema sljedećem rasporedu: ponedjeljkom – MZ Bulevar (Simeuna Đaka 15); utorkom – MZ Borik (Bulevar vojvode Živojina Mišića 25); srijedom – MZ Obilićevo (Cara Lazara 52); četvrtkom – MZ Starčevica (V.Đ.Kecmanovića 1); petkom – MZ Centar 1 (Sime Šolaje 7). Sve radionice počinju u 18.30 časova i namenjene su deci uzrasta od 10 do 18 godina.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: