Rad medicinskih službi u vrijeme novogodišnjih i božićnih praznika

Za vrijeme novogodišnjih i božićnih praznika dežurni timovi porodične medicine u Poliklinici i u Platonovoj ulici radiće u dvije smjene, od 7 do 20 časova.
Pacijentima kod kojih je potvrđena infekcija uzrokovana virusom Sars-CoV-2, u dane praznika, usluge će se pružati u Službi hitne medicinske pomoći, dok će dežurni stomatolog raditi u Službi hitne medicinske pomoći 24 časa.

U nedjelju, 1. januara, od sedam do 20 časova, djeca kojima trebam ljekarska pomoč mogu je dobiti u ambulantama porodične medicine u Poliklinici i u Platonovoj ulici, a nakon 20 časova u Službi hitne medicinske pomoći
Dežurni pedijatri će 2. i 6. Januara raditi od 7 do 15 časova u pedijatrijskim ambulantama u Poliklinici. U poslijepodnevnim i večernjim časovima djeca se zbrinjavaju u ambulantama porodične medicine u Poliklinici i u Platonovoj ulici, a nakon 20 časova pacijente će zbrinjavati Služba hitne medicinske pomoći;
Na Božić, 7. januara, djecu će pregledati pedijatri u ambulantama u Poliklinici od sedam do 20 časova, a nakon toga u Služni hitne pomoći.

Laboratorijske usluge 1. i 7. januara mogu se dobiti u Službi hitne pomoći, a 2. i 6. januara, od sedam do 20 časova, u centralnoj laboratoriji u objektu Poliklinike, a poslije toga u Službi hitne medicinske pomoći.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: