Racija u klubu! 54 maloljetnika sa “čašicom”

Banjalučka policija zatekla je 54 maloljetna lica kako konzumiraju alkoholna pića tokom racije u jednom ugostiteljskom objektu.
Iz Policijske uprave Banjaluka saopšteno je da su izdata četiri prekršajna naloga zbog počinjenog prekršaja posluživanja alkohola, i to vlasniku ugostiteljskog objekta i konobarima koji su posluživali alkoholna pića maloljetnim licima.

Kako nezvanično saznajeu Nezavisne riječ je o noćnom klubu “Capo”.

U saopštenju se navodi da slijedi obavještavanje inspekcijskih organa radi preduzimanja mjera i radnji iz njihove nadležnosti, a u skladu sa Uredbom o zabrani prodaje i upotrebe alkoholnih pića na javnim mjestima licima mlađim od 18 godine.

Operativno-taktička radnja “racija” izvršena je tokom vikenda u šest ugostiteljskih objekta u Banjaluci.

Pripadnici Policijske uprave Banjaluka tokom vikenda uspješno su izvršili obezbjeđenja javnih okupljanja na kojima nije bilo evidentiranih narušavanja javnog reda i mira i izvršenje krivičnih djela, navodi se u saopštenju i dodaje da je tokom vikenda slobode lišeno 27 lica zbog počinjenih krivičnih djela i prekršaja.

Policija je preduzela i niz drugih mjera i radnji u kojima su sankcionisana lica zbog počinjenih prekršaja po Zakonu o javnom redu i miru Republike Srpske i Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH i u narednom periodu nastaviće se sa sličnim aktivnostima s ciljem zaštite građana i njihove imovine i prevencije inkriminisanih radnji, ističe se u saopštenju.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: