Putevi mokri i klizavi, obustave saobraćaja učestale

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH kolovozi su mokri i klizavi zbog kiše koja pada, a niska oblačnost smanjuje vidljivost preko planinskih prevoja, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.
Zbog neophodnih radova obustavljen je saobraćaj na magistralnom putu Crna Rijeka Jajce, te preusmjeren na put preko Mrkonjić Grada i Jezera, kao i na dionici magistralnog pravca Prijedor-Tukovi, u Ulici kralja Aleksandra u Prijedoru.

Izmjenjen je režim saobraćaja na dionici magistralnog puta Dobro Polje-Miljevina zbog postavljanja rasvjete u tunelu “Sijeračke stijene”, kao i na auto-putu Gradiška – Banjaluka te zbog radova na mostu “Bogdanovac”.
Režim saobraćaja izmijenjen je i na magistralnom putu Nova Topola-Klašnice jedan zbog radova na rehabilitaciji kolovoza, kao i na dionice magistralnog pravca Han Pijesak dva – Sokolac i na trasi Brod na Drini /Foča/ – Hum /Šćepan Polje/.
Radi isključivanja i uključivanja na teren mehanizacije koja je angažovana na izgradnji auto-puta na koridoru “Pet ce” od mosta Rudanka do tunela Putnikovo brdo dva, izmijenjen je režim saobraćaja na dionici magistralnog puta Rudanka-Doboj.

Izvor: Srna

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI