Pukom srećom izbjegnuta tragedija! Kamion vukao banderu po Lazarevu

Dječija igra u plastičnom bazenu ispred kuće zamalo da se pretvori u tragediju. Kada su djeca napravila pauzu za užinu, ulicom je naišao kamion koji je zakačivši telefonske kablove iščupao banderu iz zemlje. Od siline udara, banderu je vukao  po dvorištu gdje su se do prije nekoliko minuta igrala djeca, te je  prebacio preko konstrukcije za trešenje tepiha. Banderu trenutno drže samo kablovi sa komšijske kuće, koja je oštećena od siline udara.

Roditelji i komšije kako kažu, u prvom trenutku su pomislili da je zemljotres. Uplašili su se kada su vidjeli da bandera “leti” po dvorištu. Sretni su što niko nije stradao ali ljutito ponavljaju da su nekoliko puta tražili da se zamijeni bandera, ali da ništa nije urađeno. Kamion je vozio ulicom kada je zakačio za telefonski kabal iznad puta.

Sve se odigralo u banjalučkom naselju Lazarevo u Ulici Marka Lipovca. Od siline udara, u u cijeloj ulici su pokidani telefonski kablovi. Na nekoliko kuća zatekli smo kablove kako pokidani vise preko krovova ili leže na putu.

Policija na terenu vrši uviđaj.

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: