Psi iz azila čekaju svog vlasnika

Uz svakodnevni rad na unapređenju uslova u azilu na Manjači, Grad Banja Luka pokrenuo je veliku akciju udomljavanja pasa pod nazivom „Udomi ljubav“.

Opredijeljenost Grada je da zaštiti životinje, a ova akcija ima za cilj da skrene pažnju i podigne svijest o značaju udomljavanja pasa iz azila.

Iako Grad posvećuje posebnu pažnju obezbjeđivanju boljih uslova u azilu i svakodnevno radi na zbrinjavanju napuštenih životinja, potrebno je istovremeno raditi na tome da zbrinute životinje dobiju i svog vlasnika.

S tim u vezi u okviru velike kampanje udomljavanja svi sugrađani moći će putem sajta i društvenih mreža Grada pogledati koji su psi trenutno u azilu i tako pronaći svog ljubimca.

U azilu na Manjači brojni prekrasni psi, različitih rasa i karaktera, čekaju svoje vlasnike, koji bi im pored osnovnih uslova pružili brigu i ljubav, a koju će ovi čovjekovi najvjerniji prijatelji zasigurno višestruko uzvratiti.

Važno je reći da se u azilu radi o psima koji su spremni za udomljavanje, jer su prošli kompletan tretman, koji obuhvata pregled veterinara, sterilizaciju, obradu protiv vanjskih i unitrašnjih parazita, a osim zdravstvene obrade, životinje prođu i test karaktera.

Udomljavanje životinja plemenit je gest, a sam postupak udomljavanja u našem gradu potpuno je besplatan.

Svi zainteresovani sugrađani koji žele da udome psa upravo iz azila, odnosno svi oni koji žele na lakši način da odaberu svog ljubimca dodatne informacije o udomljavanju pasa mogu dobiti u Odjeljenju za komunalne poslove putem telefona 051 244-526.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI