Prvih mjesec dana Blmojgrad portala

Ne volim da pišem patetične i dugačke tekstove, tako da će ovaj samohvalospijev i zahvalnost svim čitaocima da bude kratak i jasan.

Prošlo je tačno mjesec od kako je portal Blmojgrad uplivao u žabokrečinu medijske scene u Banjaluci. Za trideset dana, radom jednog novinara, postignuti su zavidni rezultati. U prvih trideset dana, portal je posjećen i čitan  više od 100 hiljada puta. Više od 30 hiljada čitalaca nam je ukazalo povjerenje koje nećemo izigrati.

Dobri rezultati čitanosti, nažalost možda najbolje i govore koliko je grad na Vrbasu dugo u medijskom mraku. Udruženje novinara Banjaluke postoji, ali oni se bave isključivo visokom politikom! Na području grada rade tri portala, koji najčešće prepisuju vijesti jedni od drugih ili trećih.

U svakom slučaju  Blmojgrad, za ovo kratko vrijeme uspio je da zapali baklju i osvjetli samo neke od crnih rupa, odnosno nemara i nerada dobro plaćenih službenika u Banjaluci. Pisali sam o svemu i svačemu, ali najviše o onome što svi mi vidimo svaki dan i ćutimo. Tako ćemo i da nastavimo. Redakcija se širi…

Svi pojedinci, organizacije i udruženja koja djeluju na području grada dobili su svoj medijski prostor na portalu blmojgrad. Pozivam Vas sve da se uključite, uslikate, napišete i izborite za medijski prostor, za svoju vijest. Sa nama je to lako i bez obaveze. Pišite, slikajte….

Nastavljamo kako smo i počeli, profesionalno, beskompromisno i u službi građanima, jer mi svoj posao radimo odgovorno!

 

Naravno svaki početak je težak i trnovit, ali uz podršku čitalaca koja se vrtoglavo povećava iz dana u dan, sve je lakše. Hvala Vam!

Urednik

Igor Požgaj

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI