Prvi “Vokalni Escape” kamp sa Majom Manojlović

Visitor centar Pecka, od 25. do 29. oktobra, biće lokacija za prvi Vokalni Escape kamp iza kojeg kao organizator stoji Maja Manojlović, vokalni pedagog, izvođač i kompozitor. Sa iskustvom od 18 godina u radu sa učenicima iz cijelog regiona, Maja je osmislila specijalizovani program za sve one koje interesuje pjevanje i javni nastup.
Bilo da je riječ o početnicima ili profesionalcima, pjevačima, glumcima ili performerima, Vokalni Escape kamp će doprinijeti kako profesionalnom, tako i ličnom razvoju svakog pojedinca.

„Vokalni Escape kamp je ideja koja je došla kao posljedica istraživanja i dugogodišnjeg rada sa pjevačima. Prosto je rezultat potrebe da javnom nastupu i pjevanju pristupimo kao vještinama za koje su potrebna inovativna rješenja kako bi oni bili što bolji. Upravo zbog toga će na ovom kampu biti segmenti koji se zovu ekstremni vokalni trening i pjevački poligon“, ističe Maja Manojlović.

Pored ekstremnog vokalnog treninga i pjevačkog poligona, za polaznike kampa je osmišljen program koji uključuje vokalne treninge, ples i scenski pokret, jogu, razgovore i vježbe sa iskusnim predavačima te posebno isplanirano zajedničko vrijeme u prirodi, daleko od gradske buke. U okviru kampa održaće se i online gostovanje afirmisane umjetnice Sare Jo, koja će podijeliti svoja iskustva u vezi sa pjevanjem, performansom i scenskim nastupom.

Prijave traju do 18. oktobra, a sve dodatne informacije potražite na linku
www.maja-manojlovic.com

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: