Pronađeno vozilo Benedija Đukanovića, osumnjičenog za ubistvo Slaviše Krunića

Automobil koji je koristio Benedi Đukanović, jedan od osumnjičenih za ubistvo Slaviše Krunića, pronađeno je u Tešnju.

Policijski službenici Policijske stanice Tešanj obavijestili su Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske da je u ponedjeljak pronađeno parkirano vozilo golf 7 bijele boje, koje je koristio Benedi Đukanović, osumnjičen za ubistvo Slaviše Krunića i drugih.

Policijski službenici Uprave za teški i organizovani kriminalitet MUP-a Srpske su obavijestili postupajućeg tužioca Republičkog javnog tužilaštva, Posebno odjeljenje za suzbijanje organizovanog i najtežeg oblika privrednog kriminaliteta koje je naložilo da se nakon izvršenog uviđaja o pronalasku vozila od strane nadležne policijske stanice, vozilo preda u nadležnost policijskih službenika Uprave za teški i organizovani kriminalitet.

Isti dan uviđaj na licu mjesta pronalaska vozila izvršili su policijski službenici Policijske stanice Tešanj u prisustvu policijskog službenika Uprave za teški i organizovani kriminalitet MUP-a Srpske.

Nakon izvršenog uviđaja, vozilo je preveženo u krug Policijske stanice Tešanj.

Policijski službenici Uprave za teški i organizovani kriminalitet preuzeli su vozilo danas, nakon čega će isto biti deponovano u depozit PU Banjaluka, gdje će se dalje preduzimati potrebne mjere i radnje pod nadzorom postupajućeg Tužilaštva, saopšteno je iz MUP-a Srpske.

Izvor: RTRS

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: