Pronađeno 15 kilograma marihuane

Više od 15 kilograma marihuane zaplijenjeno je juče u policijskoj akciji u Banjaluci, tokom koje je u centru grada, u jednoj od baraka na Paskulinoj ciglani, pronađena laboratorija za proizvodnju ove zakonom zabranjene biljke!

Uhapšeni Banjalučani Dragan Petković, Vladimir Maksimović, Ranko Jović i Aleksandar Ćutković.
Jedan od njih hapšen je prije nekoliko mjeseci, kada je na njegovom imanju u selu kod Banjaluke pronađen zasad od nekoliko stotina stabljika indijske konoplje. Osim njega, juče je uhapšen i njegov komšija.

Satima je juče prostor oko barake u Ulici Jovana Dučića bio ograđen policijskim trakama, nađena je oprema za uzgoj marihuane, kao što su UV lampe, aluminijumske folije, ventilatori, vještačko gnojivo, ambalaža za pakovanje, ali i mobilni telefoni i nosači SIM kartica i slično.

Dok su policajci češljali baraku, te iz nje iznosili pakete sa dokaznim materijalnom, mještani ni slutili nisu šta se događa u njihovom komšiluku.
Zanimljivo je da je ova laboratorija nađena blizu Narodne skupštine RS, ali i Centralne banke BiH, te sjedišta nekoliko političkih partija.
Kako je potvrdila Marija Markanović, portparol Policijske uprave Banjaluka, u jučerašnjoj akciji učestvovali su pripadnici te, kao i Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a RS, a pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Izvor: Nezavisne

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI