Promovisan prvi singl banjalučke kantautorke Maje Manojlović

U Kamenoj kući Tvrđave Kastel u srijedu uveče (16. oktobar) premijerno je predstavljen spot za prvi singl “Ostani još” banjalučke kantautorke Maje Manojlović.

Pjesma i spot nastajali su u trenucima inspiracije, ali za realizaciju gotovo svake ideje potrebno je da se poslože svi faktori, naravno i oni finansijski, kako bi se sve sklopilo u jednu kvalitetnu cjelinu.

Za nastajanje i snimanje singla i spota bilo je potrebno skoro dvije godine i mnogo truda, vremena i ljubavi. Autoka muzike je Maja, a tekst je pisala u saradnji sa Đorđem Miljenovićem (Sky Wikkluh). Aranžman je radio fenomenalni Darko Dimitrov, producent i aranžer iz Skoplja, koji je pjesmi dao potpuno svjetski zvuk. Video produkciju potpisuje Kaktus media iz Beograda i reditelj i scenarista Lazar Bogdanović.
Još uvijek sabiram utiske sa sinoćnje promocije mog singla “Ostani još”. Zaista je bilo posebno veče u krugu mojih prijatelja i saradnika sa kojima sam podijelila radost zbog, kako ja to kažem, mog novog početka. Reakcije na spot i pjesmu su prevazišle moja očekivanja i mogu reći da sam presrećna zbog toga. Zadala sam sebi težak zadatak sa prvom pjesmom, jer sljedeća koju budem radila ne smije kvalitetom i vajbom biti ništa manje odlična kao “Ostani još” – rekla je Maja Manojlović.

Pjesmu je opisala kao vrlo emotivnu, senzualnu, mističnu, melanholičnu, ali opet smjelu.

– U godinama sam kada žena dostiže svoj emotivni, senzualni i samosvjeni zenit i ja tako vidim i sve ono u šta se ulažem. Pjesme su lične, ali ono što je interesantno nisu dio prošlosti, već budućnosti. Ja pjevam o onome što tek treba da se desi, zapravo to i prizivam. Možda zbog manjka hrabrosti, muzika je idealan medij da moja poruka bude prenesena, (onome kome treba). U nekoj od ranijih intervjua sam spomenula da sam vrlo sebična, kada je moja muzika u pitanju. Nastaje kao moja lična potreba, pjevam o onome što me inspirisalo i pravim je (muziku) sebi i za sebe, jer je to trenutak mog emotivnog i duhovnog pražnjenja. Kasnije muzika dobija i svoju svrhu, a to je želja da se to nešto meni bitno podijeli sa drugima, momenat kad treba da je pustim da izađe iz moja četiri zida, pa onda iz toga nastaju konekcije i drugi se vežu za pjesmu i prepoznaju sebe u tome – dodala je ona.

Majinu ideju podržale su je Kompanije „Prointer“ m:tel.

– Veliku zahvalnost dugujem direktoru, Bojanu Vujiću, koji je od početka stao uz mene i moju ideju. Nadam se da ćemo se na ovaj način, zajedničkim snagama, upisati na listu onih pozitivnih primjera iz našeg grada i na taj način služiti mu kao svojevrsna promocija. Takođe, hvala kompaniji m:tel i direktoru, Marku Lopičiću na nesebičnoj podršci – naglasila je Maja.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: