Promocija knjige “Izgužvane misli” Branka Golubovića, frontmena “Goblina” u Pekam pabu

Povodom obiježavanja 9. maja – Međunarodnog dana pobjede nad fašizmom, UG Sloboda i ove godine u povodu sjećanja na ovaj važan istorijski datum organizje događaj pod nazivom Živjeti slobodno.

Osim centralnog muzičkog programa koji će se realizovati na Kastelu 8. maja, istoga dana u banjalučkom “Pekam pubu” u 17 časova održaće se promocija knjige “Izgužvane misli”, Branka Golubovića.

Riječ je o autobiografiji frontmena pank-rok benda Goblini, koji je devedesetih godina prošloga vijeka uspio da napravi ozbiljnu karijeru, a i danas slovi za jedan od najpopularnijih regionalnih bendova. Autor piše o tome kako je mali pank bend iz provincije uspio da napravi ozbiljnu karijeru i da stekne poštovaoce na prostoru bivše Jugoslavije.

Promociji knjige prisustvovaće osim samog autora i Vladimir Kokotović član benda “Goblini”; Petar Janjatović novinar, rok kritičar i predstavnik izdavača “Dallas Records” i Mile Kekin, frontmen benda “Hladno pivo”, koji već ranije dao zanimljivu ocjenu ove knjige izjavivši: “U rukama držite punokrvnu biografiju pravog pravcatog benda. Ona jeste jedna u nizu, ali i posebna, kao što je i Golub poseban lik, svjetski putnik, aktivist, frontman, pisac i opasan frajer.

Promociji knjige u svojstvu moderatora prisustvovaće i Nebojša Ristić, novinar.

Nakon završene promocije gosti i publika biće u prilici da uživaju u sjajnom muzičkom programu na tvrđavi Kastel od 20 časova uz Gobline, Hladno pivo i Brkove.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: