Prokids festivalu u centru grada

Povodom Međunarodne sedmice djeteta, u Banjoj Luci će od 4. do 6. oktobra biti održan festival za djecu pod nazivom „Prokids festival“.

Tokom tri dana trajanja festivala, biće predstavljen koncept ProGalaktičkog Univerziteta u kojem će se kroz igru i zabavu istaći važnost sporta, nauke i tehnologije, umjetnosti i zdrave ishrane u odrastanju svakog djeteta.

Festival će biti održan na parkingu kod Muzeja savremene umjetnosti Republike Srpske, a program će trajati od 12 do 20 časova sva tri dana.

Tokom festivala, sav program i aktivnosti su potpuno besplatni za sve posjetioce, a kroz festival će svi imati priliku da uživaju u zabavnom i edukativnom programu koji obuhvata muzičke i plesne nastupe regionalnih dječijih zvijezda, školu glume, edukativne radionice, vrteške, trampoline, mađioničare, akrobate… Po završetku ProGalaktičkog Univerziteta svako dijete će dobiti simboličnu diplomu o završenim zabavnim zadacima na planetama zabave, znanja, sporta, mašte i zdravlja.

Organizator festivala je kompanija Prointer ITSS.

„Jesenje radosti su počele zajedno sa početkom škole, te je kompanija Prointer ITSS odlučila našoj djeci pokloniti zabavan i edukativan dječiji festival. To će biti još jedna realizovana korisna aktivnost kojom kompanija nastavlja svoju tradiciju društveno odgovornog poslovanja“, naveli su iz ove kompanije.

Više o festivalu, zabavnim i edukativnim sadržajima, saznajte na fesjbuk stranici kompanije.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI