Proglašeni pobjednici konkursa za izradu viber “stikera”

Gradonačelnik Banje Luke Igor Radojičić i direktor kompanije „Prointer ITSS“ Bojan Vujić, uručili su danas nagrade pobjednicima konkursa za izradu viber stikera na temu Banje Luke.

Prvo mjesto i novčanu nagradu u iznosu od 1.000 KM osvojio je Srđan Zrnić, drugo mjesto i novačanu nagradu od 500 KM osvojile su Aleksandra Marić i Irma Beširević (timski rad), dok je treće mjesto i novčana nagrada u iznosu od 300 KM pripala Milijani Savanović.

Ovo je, prema Radojičićevim riječima, još jedan vid promocije našeg grada, prateći izazove koje nameće razvoj moderne tehnologije. Zahvalivši se na odličnim dizajnerskim rješenjima na temu Banja Luke, Radojičić je ukazao da je poseban izazov za mlade dizajnere bilo da osmisle autentična rješenja, karakteristična za naš grad.

-Radi se o sjajnim rješenjima, koja imaju duh poruke iz grada. Sada nam, nakon proglaššenja pobjednika, slijedi formalni dio procedure u vezi sa uključivanjem u aplikaciju Viber, tako da se nadam da ćemo već u maju moći da obavijestimo građane da mogu besplatno preuzeti kolekciju viber stikera iz Banje Luke – kazao je Radojičić.

Izradu stikera i unapređenje postojeće „Viber zajednice“ grada Banje Luke finansijski je podržala kompanija „Prointer ITSS“. Direktor ove kompanije Bojan Vujić kazao je da im je drago što su imali priliku da daju svoj doprinos razvoju postojeće Viber aplikacije grada Banja Luke.

-Siguran sam da će ovi viber stikeri, kao inovativan projekat Gradske uprave, dodatno promovisati Banju Luku kao otvoren grad i, na određen način, upotpuniti i turističku ponudu – rekao je Vujić i istakao da je ovo nastavak društveno odgovornih aktivnosti, koje kompanija „Prointer“ provodi u lokalnoj zajednici u kojoj djeluje.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI