“Prljavi inspektor Blaža” i “Bombaj štampa” na Kastelu

Koncertom “Prljavog inspektora Blaže i Kljunova”, rock'n'roll atrakcije iz Beograda, te banjalučkog benda “Lady D” sutra na tvrđavi Kastel u Banjaluci počinje muzički program četvrtog Međunarodnog moto-skupa u organizaciji Moto-kluba “Istok”, koji će trajati do nedjelje, 29. jula.

Muzički program trajaće dvije večeri, a drugo veče u subotu rezervisano je za nastup slovenačkog cover benda “The Unimogs Band”, “Balkan Express” cover session svirku i nastup Branka Đurića Đure sa “Bombaj štampom”, a kako su najavili iz organizacije, ulaznice će po večeri koštati svega pet KM.

Ovo, međutim, važi samo za pješake koji budu ulazili na tvrđavu nakon 20 časova, dok je za bajkere sve vrijeme ulaz besplatan. Kako kažu iz Moto-kluba “Istok”, mnogobrojna bajkerska udruženja najavila su dolazak, a za njih, kao i za sugrađane, obezbijeđena je pristupačna ponuda hrane i pića.

“Za sve posjetioce i bajkere pripremili smo zanimljive cjelodnevne sadržaje i poklone. Tako ćemo imati priliku da prisustvujemo i učestvujemo u takmičenju u brzinskom i količinskom ispijanju piva, ali i pratiti različite bajkerske igre, od kojih valja izdvojiti takmičenje u sporoj vožnji, što je svakako nešto što treba podržati i u čemu treba učestvovati, jer osim vrijednih poklona, prilika je to da se pokaže pravo vozačko umijeće, kao i da se podsjeti na važnu činjenicu da uživanje u vožnji motocikala nije nužno i uživanje u brzini”, kazali su u Moto-klubu “Istok”.

Iako se očekuje posjeta velikog broja bajkera, kažu dalje organizatori, MK “Istok” Banjaluka, tokom 4. Međunarodnog moto-skupa neće biti “zatvoreno pola grada”, kako se ovih dana spekuliše preko društvenih mreža.

“Nećemo tražiti zatvaranje vitalnih saobraćajnica u gradu, što je svakako potvrda činjenice da su motociklisti prijatelji saobraćaja, a Moto-klub ‘Istok’ – iskreni drugar Banjalučana i našeg grada na Vrbasu”, jasni su organizatori moto-skupa.

Izvor: Nezavisne

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: