Privremeni prekid vodosnabdijevanja na Laušu i Kočićevom Vijencu

U petak, 04.10.2019. godine izvode se radovi na cjevovodu u ulicama Filipa Macure 23 i Milana Brankovića u naselju Kočićev Vijenac, te u Sanskoj ulici na brojevima 21 i 65 (Lauš) što može dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača na navedenim lokacijama. Zbog izvođenja radova u Sanskoj ulici odvijanje saobraćaja biće otežano, te stoga molimo vozače na oprez prilikom saobraćanja na pomenutoj lokaciji.

Danas su, takođe, mogući povremeni prekidi u vodosnabdijevanju potrošača u Kupreškoj ulici (Petrićevac) zbog izvođenja radova na prepriključenju na novoizgrađenju mrežu i u Velebitskoj ulici (Lauš) zbog izgradnje sekundarnog cjevovoda.

Danas se, takođe, izvode radovi na popravci kvara u MZ Bronzani Majdan što u periodu od 8,00 do 15,00 časova može dovesti do prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelu navedene mjesne zajednice. U mjesnim zajednicama Vilusi, Rekavice i Borkovići izvode se radovi na popravci sitnih kvarova u priključnim šahtovima, što ne bi trebalo dovesti do prekida u vodosnabdijevanju potrošača u navedenim mjesnim zajednicama.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI