Privremena obustava vodosnabdijevanja u više naselja

Obavještavamo vas da u ponedjeljak, 07.10.2019. godine izvodimo radove na cjevovodu na raskrsnici ulica Mirka Kovačevića i Miloša Obilića u naselju Obilićevo što može dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača na navedenoj lokaciji.

Danas se, takođe, izvode radovi na popravci sitnih kvarova u priključnim šahtovima u mjesnoj zajednici Borkovići, što ne bi trebalo dovesti do prekida u vodosnabdijevanju potrošača u navedenoj mjesnoj zajednici.

Zbog izvođenja radova na prepriključenju na novoizgrađenu mrežu u Kupreškoj ulici (Petrićevac) u periodu 07-11.10.2019. godine mogući su povremeni prekidi u vodosnabdijevanju potrošača u navedenoj ulici u vremenskom intervalu od 08,00 do 18,00 časova.

Izvođenje radova na cjevovodu u Ulici Kralja Aleksandra I Karađorđevića u periodu 07-11.10.2019. godine može dovesti do povremenih prekida u vodosnabdijevanju potrošača u ulicama Banijska i Kralja Aleksandra I Karađorđevića u vremenskom intervalu od 08,00 do 18,00 časova.

U toku sedmice radovi na izgradnji sekundarnog cjevovoda u Velebitskoj ulici (Lauš I) mogu dovesti do povremenih prekida u vodosnabdijevanju potrošača u navedenoj ulici.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI